NEWTONWEG 8 6101 WX ECHT

Jouw werk is een weerspiegeling van je creativiteit, passie en toewijding aan het ontwerpen of maken van iets moois, functioneel en inspirerend.
Het proces van het eerste idee tot het uiteindelijke, fysieke object is een aanzienlijke investering van tijd, moeite en inzet.

Waarom dan genoegen nemen met iets minder bij het kiezen van de coating voor te beschermen, onderhouden en te verbeteren van uw project .... zou het niet heiligschennis zijn om een standaard verfje op je kunstwerk te sauzen en zo je kunst te downgraden?

Wij denken van wel.

En daarom ontwerpt, produceert en levert BlueWolf alleen de allerbeste coatings. Als het niet voldoet aan onze zeer strenge normen, dan zal het zeker niet voldoen aan de jouwe.

BlueWolf mag dan een relatief jong merk zijn, maar het heeft meer dan 55 jaar ervaring in de wetenschap van het formuleren van coatings en kleurstoffen. En omdat het onze passie is, richten we ons op de high-end nieuwste technologie van op maat gemaakte oppervlaktecoatings, die de minste impact hebben op ons milieu. Heel eenvoudig; als ouders willen we een duurzaam, milieuvriendelijk bedrijf dat de minste impact heeft op huidige en toekomstige generaties.

BlueWolf gebruikt alleen grondstoffen van proactieve, verantwoordelijke leveranciers. Ook voor onze verpakking en onze distributie. We zorgen ervoor dat we onze collega's ondersteunen, we discrimineren niet om welke reden dan ook en we stellen onszelf hoge eisen aan alles wat we doen.

Uiteindelijk zijn we normale mensen met een innerlijke passie voor alle dingen van hout.... We geloven dat onze selectie van producten dat weerspiegelt. Daarom nodigen wij je uit om ons uit te dagen, om coatings te produceren, die in harmonie met jouw creaties werken.      

  • VeraciousBlueWolf

MEER INFORMATIE OVER BLUEWOLF

  • Voor meer informatie download de technische datasheet hier.

  • Bestel BlueWolf 0% Ultra Matt Lacquer nu in onze webshop www.lakenolie.nl. Klik hier om meteen naar bestelpagina van BlueWolf te gaan. 

  • BlueWolf is ook te koop in onze fysieke winkel te Echt (Newtonweg 8).