NEWTONWEG 8 6101 WX ECHT

BUITENWERK

In de categorie buitenwerk vind je alles van de Borma Wachs producten voor het behandelen van alle buitenhout, vlonders, schuttingen en tuinhuizen. 

____________________________________________________________________________________________________________________

WEATHER OIL UV
Dankzij de speciale UV filters die zijn toegevoegd in het product verlengt het de levensduur van het gekleurde en ruwe hout. Doordat dit product het hout binnendringt verbetert het de weerstand tegen het zonlicht. Product is alleen geschikt voor verticale oppervlakken zoals; deuren, ramen, luiken, hekken etc. Niet geschikt voor vloeren. Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

HOLZWACHS LASUR
Holzwachs Lasur is een zijdeglans waxafwerking, voor zowel binnen als buiten, op basis van natuurlijke olie, wax en hars. Het dringt diep het hout binnen en vormt aan het oppervlakte een decoratieve, elastische beschermlaag. De Lasur is waterafstotend, ademend en schilfert niet. Het bevat UV filters voor houtbescherming tegen zonlicht. Verkrijgbaar in transparant of in kleur. 

TOP GEL TIXO
Natuurlijke wax en hars gebaseerd op een niet-afbladderende werking. Het product dringt diep door in het hout, verbetert het hout en zorgt voor een zachte, gepolijste afwerking. De hoogwaardige stoffen en UV filters in het product voorkomen de vorming van kleurstof, rotten en aanvallen door insecten zoals houtworm en bepaalde kevers, daarnaast garandeert het een optimale weerstand tegen weersomstandigheden. De hoge dichtheid vergemakkelijkt de borstel toepassing, zelfs op verticale steunen. Bevat geen lindaan of PCP.

LOG SEALER
Hoge taaiheid acryl isolator, gemaakt om de hoofden van de balken te beschermen, van blok, houten planken of anderen van de atmosferische middelen. Het vermindert vochtabsorptie in deze zeer gevoelige zones, hiernaast voorkomt het ook vorming van schimmels, algen en verleent het een langere levensduur van het buitenhout. Indien toegepast voor de afwerkingscyclus met impregnerende stoffen en gekleurde afwerkingen, voorkomt het we-ken van de kleur in de buurt van de hoofden en naast de snede. Volkomen transparant, heeft het een uitstekende weerstand tegen UV stralen; hoge taaihied, om druipend verschijnselen te voorkomen. Het kan worden gekleurd met Borma Waterbone Pigments uit de COW-serie. Ook geschikt voor V-cracks langs het houten stuk.

BORMA SCHUTZ SHIELD
Speciale primer, ontwikkeld voor de behandeling van houten huizen. Borma Shield voorkomt efficiënt de aanval van schimmels, paddestoelen, insecten en dergelijke tijdens de periode van het gebouw, waarin het huis is achtergelaten zonder een goede afwerking. Na een periode van 1 jaar is de werking van Borma Shield uitgewerkt, maar het hout is beschermd gebleven, met zijn oorspronkelijke kleur en voldoende verzadigd is. Met dit product kan het hout goed drogen en het uiteindelijke volume bereiken zonder verspild te zijn door verwering. Geschikt voor rauwe blokhutten, gereinigde blokhutten, houten plankhuizen, houten dekken, etc. eenvoudige toepassing.

BORMA STONE COAT

Stone Coat is een sneldrogende coating voor marmer, beton klinkers, hardsteen of graniet. Het benadrukt de kleur en structuur van de steen. Ideaal voor zowel binnen als buiten. Deze coating kan zowel op gepolijst, geborsteld of onbehandeld oppervlakte aangebracht worden. Zeer eenvoudig aan te brengen. 

 

 

  • ICON_LINE_ESTERNI (1)