NEWTONWEG 8 6101 WX ECHT

DECORATIE

Met de producten uit ons assortiment Decoratie geef je de afwerking net die extra touch, zodat het een meubelstuk of je houtwerk een weergaloos resultaat krijgt. Of het nu gaat om glans of veroudering, met minimale inspanning creëer je een woowh-effect. Wie wil nu niet zijn of haar geliefde meubelstuk weer nieuw leven in blazen en opknappen. Het is veel leuker om meubels op te knappen dan om ze weg te doen. DIY do it yourself is helemaal hip en onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat je het in één keer goed doet! 

___________________________________________________________________________________________________________________________

SHABBY KRIJTVERF
Verf op basis van natuurlijk krijt en acrylpolymeer, geschikt voor zowel hout als muuroppervlakken. Dankzij het hoge gehalte aan vaste stof kan een goede vulling worden verkregen, waardoor oppervlakken homogeen worden met een paar toepassingen. Met goede uitzetting en flexibiliteit, geeft het de mogelijkheid van perfect gladde afwerkingen bij het schuren. Over lakken mogelijk met verf op water- en oplosmiddelbasis, was en gel lak. De kleuren en de speciale formule van Shabby Provence maken het bijzonder geschikt om Shabby Chic en Provençaalse afwerkingen te verkrijgen.

HOLZWACHS ANTIX 2008
Holz Antix 2008 is een watergedragen kant-en-klaar product met een speciaal verouderingseffect. Indien toegepast op tanninRich Woods, zoals bijvoorbeeld eiken, maakt het mogelijk om gemakkelijk oude uitziende houten te creëren. Indien toegevoegd met de watergedragen producten (COD. COW00xxx) opgenomen in het coloroIlsysteem, maakt het mogelijk om speciale kleur effecten te verkrijgen, zelf op lariks hout.

HOLZWACHS ANTIX 2010
Holz Antix 2010 is een watergedragen gebruiksklaar product, met een speciale verouderingscapaciteit. Ideaal voor eiken hout, het maakt het mogelijk om gemakkelijk unieke vintage effecten met speciale grijstinten te creëren. Voorbereidende tests zijn aan te ra-den om het eindresultaat te controleren.

DEKORWACHS
Bijenwax en carnauba wax, speciaal voor vintage effecten. Gekleurd met natuurlijke pigmenten, het geeft aan behandelde oppervlakken intense kleur en glans. Het is actieve natuurlijke stof die het hout beschermt en een antiek effect geeft aan behandelde meubels.

  • ICON_LINE_DECORAZIONE1