NEWTONWEG 8 6101 WX ECHT

INTERIEUR

In de categorie interieur van de Borma Wachs producten vind je alles voor het behandelen van je wanden, meubels of vloeren in je woning. 

____________________________________________________________________________________________________________________________

FURNITURE OIL
Product op basis van natuurlijke oliën versterkt met hoogwaardige harsen voor de afwerking in twee of drie lagen op meubels en complementen in onbehandeld hout. Het biedt een uitstekende weerstand tegen vlekken en slijtage. Het vereist geen specifieke basislak en is klaar voor gebruik. Geschikt voor hard en zacht hout, met name voor absorberend of zeer poreus hout. Beschikbaar in 10, 30, 60, 90 glanzende versies en in wasachtige 5-10 glanzende versie (Hardwax meubelolie), met natuurlijk mat effect.

HARD TOP OIL
Hard Top Oil is een mix van natuurlijke oliën, ideaal om de natuurlijke schoonheid van hout te verbeteren. Maakt het mogelijk om met een hoge transparantie natuurlijke effecten te krijgen op afwerkingen van keukenbladen en meubels, zelfs in geval van direct contact met voedsel . Een speciale formule garandeert hoge weerstanden tegen krassen en vlekken (water, alcohol, koffie, Cola, fruitsap etc.). Eenvoudig te reinigen en te herstellen. Norm EN71-III – veilig voor kinderspeelgoed (geen vrijgave van potentieel schadelijke gevaarlijke stoffen).

PARKET OLIE PLUS
Natuurlijke olie gebaseerd op een behandeling versterkt met hoogwaardige hars, voor de afwerking van houten vloeren, met de toepassing van een of twee coatings. Het herstelt liefdevol hout naar zijn oorspronkelijke schoonheid. Geschikt voor zachte en harde timbers, in het bijzonder voor adsorberende en poreuze houtsoorten. Waterdicht en vlekbestendig, ideaal voor het bereiden van alle soorten onbehandeld houten vloeren. Kan ook worden gebruikt voor het verlakken van deuren, raam kozijnen, plinten en andere houten voor werpen. Formaldehyde vrij. 

INVISIBLE TOUCH
Eco vriendelijke watergedragen lak voor de bescherming van houten oppervlakken. Geschikt voor deuren en meubels. Invisible touch verandert de kleur van het hout niet. 

TEAK OIL
Borma Wachs Teak Oil is een speciale mix van oliën, bijna kleurloos en perfect voor de bescherming van hout zowel voor binnen als buiten. Teak Oil is waterbestendig en geeft een aangenaam, maar geen vettig, gevoel aan het hout. Door de speciale formulering, verrijking met UV filters, dringt het diep door in het hout. Natuurlijk heeft geolied hout ook onderhoud nodig. Hiervoor is Teak Oil uitermate geschikt. 

  • ICON_LINE_INTERNI