NEWTONWEG 8 6101 WX ECHT

REPARATIE

In de categorie reparatie is alles te vinden op het gebied van reparatiemiddelen voor houtwerk binnenhuis en buitenhuis. Met de producten uit ons assortiment werkt u iedere beschadiging, hoe groot of klein ook, makkelijk bij.

____________________________________________________________________________________________________________________

NO GREY
Speciale formule op waterbasis om de originele houtkleur te herstellen. Verwijdert de door verwering veroorzaakte vetten. Geschikt voor buitenterrassen, dekken, tuinmeubelen en in het algemeen voor alle dekking. Het maakt handgemaakte reiniging en mechanische reiniging mogelijk, met daaropvolgende spoeling.

EXTERIOR WOOD CLEANER
Intensief watergebaseerd reinigingsmiddel voor buitenhout, klaar voor gebruik. Speciaal voor exotische houtsoorten, ideaal voor het reinigen van dekken, tuinmeubelen, zwembad-zijkanten en voeringen. Licht zuur, maakt het gemakkelijk om te verwijderen in diepe afzetting, sterk vuil van expositie tot verwering en direct zonlicht. Kan worden gebruikt met handmatige of mechanische werking, vereist spoelen en product is niet schadelijk voor vegetatie.

EXTERIOR STRONG WOOD CLEANER
Watergedragen intensieve reiniger voor het verwijderen van hardnekkig vuil en eerder behandelingen met een olie of alkyd lak. Verdunt met water (1:1) zeer geschikt voor het ontvetten van exotisch hout. Het te behandelen hout vooraf goed nat maken voor optimaal resultaat. Deze extra sterke houtreiniger voor buiten kan de natuurlijke kleur van het hout veranderen. Om dit effect te neutraliseren nabehandelen met 0075 Wood Cleaner.

  • ICON_LINE_RITOCCO