NEWTONWEG 8 6101 WX ECHT

RESTAURATIE

Met producten van Borma Wachs breng je verloren gewaande uitstralingen weer naar het gewenste resultaat. Of het nu gaat om antiek of een emotioneel hebbedingetje, wij leveren voor elk gewenst resultaat de juiste producten.

___________________________________________________________________________________________________________________________

BEESWAX
Het is een volledig ecologische wasdispersie. Het voedt, regenereert, beschermt en polijst alle soorten hout zonder toevoeging van siliconen of synthetische harsen. In het bijzonder aanbevolen voor meubilair van hoge kwaliteit, bevat het de belangrijkste natuurlijke wassen van minerale oorsprong als Montanwax, van dierlijke oorsprong als bijenwas, en van plantaardige oorsprong als Carnauba-was. Geproduceerd in pasta- en vloeibare vorm heeft een goed beschermend vermogen ondersteund door extra resistente lichtgevende pigmenten, die de warmte en kleur van het hout verbeteren, waardoor mogelijke gebreken worden geretoucheerd. Anti houtworm.

ANTIQUE PATINA
Gemaakt met Judaic bitumenbasis, dit is het ideale product om alle houten oppervlakken een verouderd en gelakt uiterlijk te geven. Geformuleerd volgens de oudste tradities van meubelrestauratoren. Vrijwel reukloos, klaar voor gebruik en gemakkelijk aan te brengen; wanneer droog zorgt voor eenvoudige schuurbaarheid om gepersonaliseerde effecten te verkrijgen.

  • ICON_LINE_RESTAURO