NEWTONWEG 8 6101 WX ECHT
  • Optimaal ComfortHet compliment aan uw vloer

INDURO

De INDURO range bestaat uit:

GP Seal

Deze hoogwaardige "wood warming" watergedragen sealer is samengesteld om de natuurlijke uitstraling te benadrukken van alle soorten houten vloeren. In gebruik met Induro zorgt dit voor een extreem sterke, maar flexibele coating met heldere uitstraling.  

Iso Seal

Dit product bestaat uit hoogwaardige wassen. Deze zorgen voor een snel drogende, heldere sealer. Speciaal ontworpen voor gebruik op tropisch hardhout. Isoleert eerder aangebrachte oiliën en waxen.

Induro NATRO

Een uitzonderlijke matte lak. Heeft gelijke eigenschappen als de XL1 serie, echter geegt de uitstraling van onbehandeld hout. De absolute topper in deze Induro Serie

Induro XL1

Deze duurzame, snel drogende lak heeft een uitstekende helderheid en vergeelt niet. XL1 is zelf nivellerend en rechtreeks uit de fles klaar voor gebruik, verkrijgbaar in 4 glansgraden. Bij deze XL1 kan desgewenst een extra catalysator worden toevoegd voor snellere droogtijden. 

Induro XL2 Sport

Induro sport is een robuuste coating speciaal geformuleerd om te worden gebruikt op sportvloeren. Geaccrediteerd met BS EN 15301 voor rotatie weerstand en BS EN 14904 Dry Slip Resistance, Induro sport voldoet aan internationale normen voor multi-sport gebruik. Zeer bestand tegen slijtage en een toegevoegde anti-bacteriële bescherming.

Induro XL2 Anti Slip

Induro XLA anti-slip voldoet aan ‘wet slip’ accreditatie BS 7976-2. Ontworpen om slip gevaar te verminderen in bars, clubs, ziekenhuizen, scholen winkelcentra en overige openbare gebouwen. Ook Induro XLA anti-slip heeft een anti-bacteriële bescherming. 

GP Cleance

Gebruik onze onderhoudsproducten om uw vloer tot in lengte van jaren in goede gezondheid te houden. Deze producten kunnen verdund ook gebruikt worden voor dagelijks onderhoud.