NEWTONWEG 8 6101 WX ECHT

OMNIA

De OMNIA range bestaat uit:

Omnia Knot Sealer

Een shellakoplossing die is geformuleerd om knoesten in hout te dichten. Een knoopoplossing helpt extractieve vlekken te voorkomen en isoleert de harsachtige uitscheiding die uit de knoest komt.

Omnia Preserve

Een houtverduurzamingsmiddel op waterbasis, bij uitstek geschikt voor dompelen, spuiten of kwasten. Biedt uitstekende dekking en duurzaamheid, compleet met specifieke additieven die de structuur van het hout beschermen en de verkleuring actief onder controle houden.

Omnia Pre Treatment

Een vlekremmende behandeling op waterbasis die zeer geschikt is om te spuiten, met uitstekende isolerende kracht en duurzaamheid voor buitentoepassingen. Dit product wordt aanbevolen als voorbehandeling voor het aanbrengen van omnia® Prime (vlekisolerende primer).

Omnia Primer

Een high-build sneldrogende watergedragen witte primer met uitstekende dekkracht en gemakkelijk schuren. Dit product remt de verkleuringseffecten van tropisch hout en ander hout dat rijk is aan tannines en natuurlijke extracten. omnia® Knotting (3032/000) moet eerst worden gebruikt als er knopen aanwezig zijn, en omnia® Preserve (8PR / 000) moet worden gebruikt op niet-duurzame houtsoorten voorafgaand aan het primen. Voor massaproductie is ook een vacuüm-coat-versie beschikbaar. Ook verkrijgbaar in crème en lichtgrijs.

Omnia Clear

Een watergedragen acryl polyurethaan toplaag met een ultra gladde afwerking, superieure glansbehoud en uitstekende weersbestendigheid.
Verkrijgbaar in 30% of 60% glans.  

Omnia Color

Een watergedragen acryl polyurethaan toplaag met een ultra gladde afwerking, superieure glansbehoud en uitstekende weersbestendigheid.
Verkrijgbaar in wit plus alle BS, RAL & NCS of klantspecifieke kleuren. In 30% of 60% glans.